Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη
Σχεδιασμός και επίβλεψη οποιουδήποτε κτιριακού έργου με δυνατότητα αυτεπιστασίας.

Εκπόνηση όλων των μελετών που απαιτούνται καθώς και όλες οι απαραίτητες ενέργειες για έκδοση άδειας δόμησης ή βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσης για άδεια λειτουργίας.

Ενεργειακές επιθεωρήσεις
Κάθε είδους πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης είτε για εκμίσθωση ή μεταβίβαση ακινήτων είτε για την υπαγωγή της κατοικίας σας στο πρόγραμμα “εξοικονόμηση κατ’ οίκον”, με τις ελάχιστες καθορισμένες αμοιβές.

Προτάσεις για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της ιδιοκτησίας σας για πραγματική εξοικονόμιση ενέργειας. Εξασφαλίζουμε την αναβάθμιση της κατοικίας σας με πιστοποιημένα υλικά και εξειδικευμένα συνεργεία σε προσιτές τιμές.

Ρυθμιση αυθαιρέτων
Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία που απαιτείται για την υπαγωγή του ακινήτου που σας ενδιαφέρει στο νόμο 4014/2011 που αφορά στη ρύθμιση αυθαιρέτων, με υπευθυνότητα και σε προσιτές τιμές. Επικοινωνείστε μαζί μας να σας κατατοπίσουμε σχετικά.

Βεβαιώσεις μηχανικού για τη νομιμότητα ιδιοκτησιών, απαραίτητες τώρα πια σε κάθε συμβολαιογραφική πράξη που αφορά στα ακίνητα.

Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις καταστηματων, διαμερισμάτων, γραφείων.
Ανακατασκευές προσόψεων, εσωτερικών χώρων.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου που επιθυμείτε ή ακόμα και μεμονωμένες κατασκευές όπως βιβλιοθήκες, κουζίνες, τζάκια, κλπ. και σε συνεργασία με τους τεχνίτες που συνεργαζόμαστε να σας τα παραδώσουμε ολοκληρωμένα στο χώρο σας.

Ολοκληρωμένη μελέτη και κατασκευή καταστημάτων ή οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου και δυνατότητα παράδοσης σε προκαθορισμένους χρόνους.